Λιγα λόγια

Σχετικά με εμάς

καλως ηρθατε

Λίγα λόγια σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ξεκίνησε την λειτουργία της το έτος 2002 στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, με αντικείμενο την πώληση φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων και φυτών , την παροχή υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων καθώς και την εκτέλεση εδαφολογικών αναλύσεων με δικό της εργαστηριακό εξοπλισμό.

Τον Οκτώβριο του 2012 ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση της επιχείρησης στο 11ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου στο ύψος της Τραπεζοντής.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε η δραστηριοποίηση στον χώρο του πράσινου με την κατασκευή και συντήρηση κήπων.

Από την 17 /12/2019 η επιχείρηση μετατράπηκε από ατομική σε εταιρεία και λειτουργεί πλέον με την επωνυμία ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γεώργιος Κορίννης ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία έχει έδρα στο 11° χλμ. Εθνικής Οδού Σπάρτης Γυθείου στην Τραπεζοντή  Σπάρτης τ.κ.23150, Α.Φ.Μ. 801271832 ΔΟΥ Σπάρτης & Αρ. ΓΕΜΗ 15320233900 

 

σταφιλια
corn

Εργαστηριακός εξοπλισμός

Σκοπός και  στόχος της επιχείρησης είναι η συμβολή στην παραγωγή υψηλής ποιότητας  και ποσότητας τροφίμων , κυρίως των δυναμικών καλλιεργειών της περιοχής δηλαδή Βρώσιμων ελαιών (καλαμών), ελαιοποιήσιμων ελαιών, εσπεριδοειδών ( πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ) καθώς επίσης  των καλλιεργειών  αμπέλου          ( κυρίως οινοποιήσιμων σταφυλιών)  κηπευτικών  ( τομάτα, καρπούζι, πεπόνι, κολοκύθι, μελιτζάνα, πιπεριά, όλα τα φυλλώδη και εποχιακά κηπευτικά και λαχανικά) επίσης φυτών μεγάλης καλλιέργειας όπως καλαμπόκι, σιτηρά, ψυχανθή-βίκος, μηδική, τριφύλλια-κτηνοτροφικά φυτά κτλ. ταυτόχρονα βέβαια και με άλλες καλλιέργειες χαμηλότερης δυναμικής στο νομό μας όπως αμυγδαλιές, καρυδιές, αχλαδιές, κτλ.

Όλες οι καλλιέργειες  υποστηρίζονται τεχνικά μέσω συνεργασιών με εργαστήρια και επιστημονικά ινστιτούτα της χώρας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αναφορικά με την τεχνική της κάθε καλλιέργειας λίπανση, άρδευση, φυτοπροστασία, λοιπές καλλιεργητικές εργασίες καθώς και την προμήθεια του κατάλληλου σκευάσματος είτε θρεπτικού (λιπάσματος) είτε φυτοπροστατευτικού (φυτοφαρμάκου).

Προιόντα
0 +
Χρόνια εμπειρίας
0 +
Κατηγορίες προιντων
0 +
Φυτεμένα δεντρα
0