Δείτε τις

Υπηρεσίες μάς

01.

Συμβουλές καλλιεργειών

Επισκεπτομαστε τα χωράφια σας ώστε να βλέπουμε τις καλλιέργειες σας και εκτιμούμε την θρεπτική κατάσταση των καλλιεργειών σας καθώς επίσης και την πιθανή προσβολή από φυτονόσους ή εχθρούς και προτείνουμε (την ή τις) ενδεδειγμένες λύσεις για την αντιμετώπιση του ή των προβλημάτων που τα ταλαιπωρούν.

Οπότε ώς γεωργικοί σύμβουλοι επιβλέπουμε την εφαρμογή των βέλτιστων γεωργικών πρακτικών και καθοδηγούμε την εφαρμογή των συστημάτων πιστοποίησης.

ολιωε-symboyleytikh
02.

Ανάλυση φύλλων

Η φυλλοδιαγνωστική ανάλυση ή κοινώς ανάλυση φύλλων (ελιά, μηλιά, ροδακινιά, κλπ)έχει σαν σκοπό τον πλήρη εντοπισμό και αξιολόγηση των θρεπτικών στοιχείων στα φύλλα και κυρίως των μικροθρεπτικών.

Η φυλλοδιαγνωστική εξέταση ή η ανάλυση φύλλων στο χημείο αφορά την καταμέτρηση όλων των θρεπτικών στοιχείων και των ιχνοστοιχείων που περιέχονται στο φυτό.

analisi-fillon
03.

Κατασκευή κήπων

Κατά την κατασκευή του κήπου ή άλλων χώρων πρασίνου λαμβάνουμε υπόψιν μας τη μελέτη που έχει προηγηθεί. Πραγματοποιούμε όσες εργασίες απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε στον κήπο τη μορφή που έχει προβλεφθεί κατά το στάδιο του σχεδιασμού. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τεχνικές οι οποίες σέβονται το περιβάλλον, διευκολύνουν τη συντήρηση του κήπου και εξασφαλίζουν τη μακροβιότητά του.

margaret
04.

Συντήρηση κήπων

Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και τα φυτά μας χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση και συντήρηση.

Με τη συντήρηση του κήπου ή της βεράντας θα εξασφαλίσουμε τη σωστή ανάπτυξή των φυτών, τη μακροβιότητά τους και τη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος σε βάθος χρόνου.

construct-garden
Περισσότερες υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες